Women Week

leestijd 2 minuten
7 juli 2023

Een vrouwenweek die gaat zorgen voor een stukje bonding, inspiratie en gezelligheid (je weet wel, van die kneuterige gezelligheid, want daar houden vrouwen van. Toch?). En tegelijkertijd voor een stukje erkenning dat onze branche steeds slechter zonder kan.

Want ook bij de E-sites Group liegen de cijfers er niet om. De E-sites Group groeit. Maar het aantal vrouwen binnen de E-sites Group groeit nog harder. Waar we het 9 jaar zonder vrouwen wisten te stellen, was daar in 2008 de eerste dame (en die is trouwens nooit meer weggegaan!). Daarna liep het aantal vrouwen gestaag op tot 17 vrouwen in 2014. Bij Fingerspitz kwam de eerste vrouw in 2012 (en ook die zit er nog steeds!), inmiddels zitten we op drie vrouwen. En dat is niet voor niets natuurlijk.

Roze maandag, versgebakken koekjes en inspirerende sessies

In de werkweek van 27 oktober t/m 31 oktober kleurt het roze bij de E-sites Group, ruikt het naar versgebakken koekjes en pas geplukte bloemetjes en ligt er speltbrood op de lunchtafel… Maar ook zetten we ons in voor een goed vrouwen-doel. En nodigen we iedereen uit voor een nieuwe en zeker heel erg inspirerende E-fuel Women kennissessie. Gegeven door powervrouwen, en absoluut ook voor mannen heel interessant.

Help mee!

Vandaag is ook het startsein voor het inzamelen van geld voor een goed vrouwen-doel. Zodat we onze empowerment door kunnen geven aan vrouwen in ontwikkelingslanden. Samen met onze collega’s binnen de E-sites Group zetten we ons in voor Stichting Pequenita. Deze stichting is opgericht met als doel kleinschalige projecten te ondersteunen die de sociaal economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid van vrouwen in ontwikkelingslanden bevorderen.

Jij kunt ons helpen. Tik um aan en doneer! Als jij dit initiatief ondersteunt en graag helpt om deze power verder door te geven. Kom je deze week bij ons op kantoor? Dan kun je ook een bijdrage in de glazen vaas bij de receptie doen, of homemade cookies en/of cupcakes kopen. De opbrengst gaat voor de volle 100% naar Stichting Pequenita. Alvast bedankt voor je bijdrage!


Volg ons!

Nieuwsgierig naar de activiteiten van deze week? Wil je ons aanmoedigen of meedoen? Volg ons op Facebook en Twitter, meld je aan voor E-fuel (ook interessant voor mannen!) of doneer aan Stichting Pequenita. Namens ons allemaal: bedankt!

esites_womenweek

Lees meer over