Creatie

Van plaatjesmakers tot praatjesmakers en van bewegend tot statisch beeld: bij Fingerspitz hebben we specialisten voor elke expertise. Ze creëren relevante content die je doelgroep inspireert, informeert en vermaakt. 

Het juiste type content, gedeeld op het juiste moment, via het juiste kanaal. Bij Fingerspitz combineren we de creatieve kracht van onze interne copywriters, designers en videografen altijd met een ijzersterke strategie. Het resultaat? Een grotere online aanwezigheid, meer naamsbekendheid en een bewezen return of investment!

Copywriting

Van blogs en e-mail nieuwsbrieven tot whitepapers en campagneteksten: we’ve got you. Met sterke copy bouw je aan je naamsbekendheid, verbetert je positie in zoekmachines en genereer je meer leads, wat uiteindelijk weer meer conversie oplevert!

Design

Mensen zijn visueel ingesteld. Met prachtige beelden, overtuigende infographics en creatieve UX-designs heb je net dat streepje voor op die ene concurrenten die nog altijd gebruik maakt van stockfoto’s! 

Video

Video is de toekomst. Het is geschikt voor elk kanaal, ieder soort klant en de meest uiteenlopende formats. Onze video visionairs vertalen je verhaal naar bewegend beeld, van script tot productie. It’s a wrap!