Autopilot

Marketing automation veel te ingewikkeld? Niet met Autopilot! Deze slimme marketing automation software werkt op basis van de customer journey, is super gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met je huidige online marketing processen.

Marketing automation veel te ingewikkeld? Niet met Autopilot! Deze slimme marketing automation software werkt op basis van de customer journey, is super gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met je huidige online marketing processen. Zo kun je op een laagdrempelige manier starten met het opvolgen en kwalificeren van jouw leads!

De voordelen van AutoPilot

  • Gemakkelijke gebruikersinterface
  • Ideaal voor opvolging van je website / social campagnes
  • Extra mogelijkheden om conversie op de website te bevorderen
  • Vele integratiemogelijkheden met o.a. CRM’s, dataplatformen en advertentiekanalen
  • Directe support via diverse kanalen
  • 30 dagen gratis uitproberen

Waarom kiezen voor AutoPilot?

Ben jij klaar om je binnenkomende leads op te volgen? AutoPilot is een gebruiksvriendelijke marketing automation tool, die je gemakkelijk en snel kunt inzetten. De tool is zeer betaalbaar, waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met de mogelijkheden van marketing automation voor jouw bedrijf.

AutoPilot koppel je direct aan je website, of via een van de ruim 200+ integraties die ze bieden met onder andere Facebook, Linkedin en diverse CRM’s zoals SalesForce en Pipedrive. Via AutoPilot’s eigen CRM kun je alle binnenkomende leads segmenteren en de opvolging starten. Gebruik A/B testing mogelijkheden om te kijken welke communicatie beter werkt en voeg leadscoring toe om te bepalen welke lead klaar is voor een aanbieding, demo of sales opvolging.

Integreer Autopilot met al je andere processen

Autopilot werkt moeiteloos samen met je belangrijkste advertentiekanalen, zoals Facebook, Google Ads en meer. Bovendien kun je slimme touchpoints creëren voor bezoekers, wanneer zij bijvoorbeeld een terugkerend bezoek uitvoeren, of binnenkomen via een advertentie op Facebook.  Je online marketing wordt met één druk op de knop een stuk slimmer!

Wist je dat AutopilotHQ verder gaat dan andere tools om de volledige klantreis in te vullen? Zo kun je geautomatiseerd SMS’jes, persoonlijke e-mails of zelfs briefkaarten versturen.

Ook houdt je Sales altijd up-to-date met persoonlijke notificaties!

AutoPilot inzetten voor jouw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van AutoPilot voor jouw bedrijf? Vraag een gratis demo aan en wij vertellen je precies wat AutoPilot voor jou kan betekenen.