HubSpot

HubSpot marketing automation software zorgt ervoor dat je relevant bent tijdens het aankoopproces van de klant. HubSpot is overzichtelijk, en je ziet meteen wat wel en niet werkt - dat helpt je bij het keuzeproces. De complete set met marketing automation tools geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je ROI beter zichtbaar.

Zoek je naar software om meer leads te converteren? HubSpot marketing automation software zorgt ervoor dat je relevant bent tijdens het gehele aankoopproces van de klant. HubSpot is overzichtelijk, en je ziet meteen wat wel en niet werkt – dat helpt je bij het keuzeproces. De complete set met marketing automation tools geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je ROI beter zichtbaar.

De voordelen van HubSpot

  • Compleet pakket & modulair uit te bouwen voor Marketing, Sales en Service
  • Compleet CRM- en sales-systeem geïntegreerd
  • Gebruiksvriendelijk en enorm aanpasbaar
  • Overzichtelijk inzicht in je ROI

Waarom kiezen voor HubSpot?

HubSpot is een complete marketing automation tool welke bestaat uit 3 grote onderdelen: marketing, sales en service. Deze modules bieden jou de beste handvatten om met Marketing Automation aan de slag te gaan, met de klant als centraal uitgangspunt.

Zo heeft HubSpot een compleet CRM voor zowel marketing- als salesdoeleinden, kun je de opvolging inrichten en het hele proces van bezoeker tot aan klant inzichtelijk maken. Daarnaast kun je complete websites bouwen met alle voordelen van een marketing automation systeem zoals dynamische content en kun je chatbots en een ticketsysteem voor service inbouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Groei met inbound marketing

HubSpot is modulair opgebouwd, waardoor je zelf kan kiezen wat het beste bij je past in deze fase. Daarnaast kun je makkelijk doorgroeien en meerdere modules koppelen als je daar klaar voor bent. Alle modules werken naadloos met elkaar samen!

Gebruik je al marketing of sales software? Geen probleem. HubSpot kun je gemakkelijk koppelen aan meer dan 200+ programma’s zoals SalesForce, Pipedrive of platformen als Facebook en Linkedin.

Wereldwijd zien organisaties sterke groeicijfers dankzij HubSpot. Wel is gebleken dat samenwerking met een bureau dat verstand van zaken heeft noodzakelijk is voor een aanhoudende groei. Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 79% van de klanten een groei zag in sales omzet binnen 1 jaar.

Het gaat niet alleen om de tool, maar ook de manier hoe je deze inzet. Als HubSpot Solutions Provider denken wij hier graag in mee!

Hubspot Certified Partner

HubSpot Solutions Provider

Fingerspitz is HubSpot Solutions Provider. Daarnaast hebben wij ook gecertificeerde werknemers die onze klanten helpen met in de inzet van HubSpot.

Wij helpen je graag in de keuze welke marketing automation tool het beste bij je strategie en doelen past, en zorgen samen met jullie voor het realiseren van groei door de juiste inzet van o.a. het complete HubSpot portfolio.

HubSpot inzetten voor jouw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van HubSpot voor jouw bedrijf? Vraag een gratis demo aan en wij vertellen je precies wat HubSpot voor jou kan betekenen.