HubSpot marketing automation software zorgt ervoor dat je relevant bent tijdens het aankoopproces van de klant. HubSpot is overzichtelijk, en je ziet meteen wat wel en niet werkt - dat helpt je bij het keuzeproces. De complete set met marketing automation tools geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je ROI beter zichtbaar.

Fingerspitz is Certified Partner van HubSpot. beginnengebouwd om alles uit je marketing & sales activiteiten te kunnen halen. Samen met Fingerspitz werk je aan Marketing (automation), jullie Sales (CRM) opvolging en/of je Customer Service Hub. Maar dan precies toegepast op jullie situatie.

HubSpot: de modulaire allespitter voor MKB & Corporate

HubSpot inbound marketing zorgt ervoor dat je relevant bent op ieder moment van het aankoopproces van de klant. HubSpot is overzichtelijk, en je ziet meteen welke systemen wel en niet bijdragen aan je groei – dat helpt je bij het keuzeproces. De complete set met inbound marketing tools geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je ROI beter zichtbaar.

Wil je niet direct starten met het complete pakket? Dan hebben wij goed nieuws, want HubSpot is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je kunt starten met een Sales CRM, of met Marketing Automation, of juist de Customer Service Hub. Ben je klaar om te groeien? Dan groeit HubSpot eenvoudig met jou mee.

Meer weten ovver de opties van HubSpot? Bekijk de onderstaande video en maak kennis met HubSpot.

Marketing automation en CRM integratie

Marketing automation software en CRM-systemen zijn onmisbare tools. Wanneer je deze samenvoegt, heb je écht een krachtige tool in handen.

Veel marketing automation platformen integreren met een losstaand CRM-systeem. Dat is waar HubSpot zich als eerste onderscheidt: het heeft een volledig geïntegreerd CRM die volledig synchroon loopt met je huidige CRM-systeem. Je hoeft dus niet over te stappen naar een nieuw platform.

Gebruik je op dit moment al Salesforce? Ook dan biedt HubSpot een uitstekende oplossing met een tweezijdige salesforce integratie. Hiermee stuur je krachtige Marketing Informatie naar Salesforce & vice versa.

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface

Bespaar tijd bij het behalen van je doelstellingen met het handige dashboard: in één oogopslag zie je je online prestaties. De snelle en overzichtelijke interface laat je eenvoudig workflows opstellen, templates maken (via HTML of de WYSIWYG-editor), en conversieformulieren maken. Daarnaast geeft de interface duidelijke rapportages en grafische presentaties van de sales-funnel weer.

Lead scoring met HubSpot

Samen met HubSpot is het mogelijk je online leads te “kwalificeren” door ze te scoren met HubSpot lead scoring. Hubspot biedt de mogelijk zelf je lead scoring variabelen te definiëren, of gebruik te maken van artifical intelligence voor de Enterprise versies.

Geef leads punten op basis van betrokkenheid, pagina tracking, potentie en de volledigheid van de informatie. Op deze manier wordt voor je salesteam vastgesteld wie de hoogste prioriteit geniet van je online leads!

De voordelen van HubSpot

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding 
  • Meest complete pakket op de markt & modulair uit te bouwen
  • Compleet CRM- en sales-systeem geïntegreerd
  • Customer Service Hub integratie mogelijk
  • Overzichtelijk inzicht in je ROI 

Net als andere bedrijven groei realiseren?

Wereldwijd zien organisaties sterke groeicijfers dankzij HubSpot. Wel is gebleken dat samenwerking met een bureau dat verstand van zaken heeft noodzakelijk is voor een aanhoudende groei. Investering in een tool zonder het maximale eruit te halen, is weggegooid geld.

Een samenwerking Iin combinatie met HubSpot is zeer waardevol. Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld de volgende resultaten behaald worden: 

Inbound marketing / marketing automation implementeren in jouw bedrijf?

Natuurlijk kost het tijd om alles te bedenken en templates te bouwen, maar daar gaan wij je bij helpen. Ben je klaar om meer over HubSpot marketing automation te leren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wil je meer informatie over de Inbound marketing aanpak & wat hier bij komt kijken? Ontdek zelf meer over inbound marketing.

HubSpot zelf aan het werk zien?

Je wilt het zien om te geloven. HubSpot is een krachtige tool, maar is ook erg complex. Aan de hand van een demo begrijp je beter hoe de tool al jouw systemen kan laten groeien.

Vraag een demo aan!

Aan de slag met structured data

Structured data is een onmisbaar onderdeel van SEO geworden. Door Google te helpen én extra op te vallen, genereer je meer organisch verkeer. Makkelijk is het alleen niet.

Bij Fingerspitz werken meerdere gecertificeerde SEO-experts, met veel ervaring met structured data. We kennen de schema’s en tags op ons duimpje. Verschillende klanten genereren méér zoekverkeer naar hun website dankzij de slimme toepassing van semantiek en data entiteiten. Benieuwd welke structured data-tags jouw website beter vindbaar maken? We vertellen het je graag.