Zoek je naar software om meer leads te converteren? De handige marketing automation software van SharpSpring helpt je hiermee!

De voordelen van SharpSpring

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding 
    (maand-tot-maand contract)
  • Meest complete pakket verkrijgbaar
  • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface
  • Inzicht in de ROI

Simpel, makkelijk en betaalbare prijzen

SharpSpring marketing automation software zorgt ervoor dat je relevant bent tijdens het aankoopproces van de klant. Wat werkt en wat niet werkt, is eenvoudig te zien in één overzicht. De set marketing automation tools geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je Return on Investment (ROI) zichtbaar. Fingerspitz is een officiële partner van de marketing automation software van SharpSpring. Het platform maakt het gemakkelijk om snel van start te gaan. Voeg een stukje code toe aan je website en het tracken van je potentiële klanten kan beginnen.

Marketing automation en CRM integratie

Marketing automation software en Customer Relationship Management (CRM) systemen zijn zeer handige tools, en zodra je deze twee tools samenvoegt, dan heb je echt een krachtige marketing tool. Veel marketing automation platforms integreren met een losstaand CRM systeem. SharpSpring onderscheidt zich door als eerste een volledig geïntegreerd CRM aan te bieden die volledig synchroniseert met alle belangrijke CRM systemen. Zodat je niet hoeft over te stappen naar een ander platform.

Winnaar Emerce100

SharpSpring is door Emerce met als enige 6 sterren de #1 marketing automation software in Nederland, mede dankzij hun prijs/kwaliteitverhouding.

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface

Het gebruiksvriendelijke dashboard bespaart je veel tijd bij het behalen van je doelstellingen. De snelle en overzichtelijke interface laat je eenvoudig workflows opstellen, templates maken (via html of WYSIWYG-editor) en conversie formulieren maken. Daarnaast geeft de interface duidelijke rapportages en grafische presentaties van de sales-funnel weer.

SharpSpring live meemaken?

Wil je zien hoe SharpSpring in het echt werkt? Vraag een gratis demo aan!

Vraag de demo aan!

Lead scoring

SharpSpring biedt de mogelijk zelf je lead scoring parameters te definiëren. Geef leads punten op basis van betrokkenheid, pagina tracking, potentie en de volledigheid van de informatie. Daarnaast kunnen Decay’s worden ingesteld om scores te verlagen tijdens periodes van inactiviteit.

Start met een pilot

Vraag een gratis demo aan en wij laten zien hoe het in de praktijk werkt. Stel je vraag om meer te weten te komen.