SharpSpring

Zoek je naar software om meer leads te converteren? De handige marketing automation software van SharpSpring helpt je hiermee! Met SharpSpring kun jij je marketing slimmer inzetten, leads kwalificeren, inzage krijgen in de salesfunnel en nog veel meer.

De voordelen van SharpSpring

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
  • Creëer gemakkelijk persoonlijke en dynamische e-mails en landingspagina’s
  • Compleet pakket zonder hoge kosten voor extra opties
  • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface
  • Inzicht in de ROI van je marketingcampagnes

Waarom kiezen voor SharpSpring?

SharpSpring is een complete marketing automation tool waarmee je zowel het marketing- als het salesproces kan inrichten, opvolgen en analyseren.

SharpSpring koppel je direct aan je website, of via een van de ruim 200+ integraties die ze bieden met onder andere Facebook, Google Ads en diverse CRM’s zoals SalesForce. Via het eigen CRM van SharpSpring kun je alle binnenkomende leads segmenteren. Je kan zelfs je eigen mail koppelen zodat je precies kan zien welke communicatie er met een lead is geweest. Gebruik A/B testing mogelijkheden om te kijken welke E-mail beter werkt en gebruik leadscoring om te bepalen welke lead klaar is voor een aanbieding, demo of sales opvolging. Daarnaast kun je ook direct in contact komen met je bezoekers via de geïntegreerde chatbot.

Integreer SharpSpring met al je bestaande processen

SharpSpring werkt moeiteloos samen met je belangrijkste advertentiekanalen, zoals Facebook, Google Ads en meer, zodat je de ROI van je campagnes kunt inzien. Bovendien kun je slimme touchpoints creëren voor bezoekers, wanneer zij bijvoorbeeld een terugkerend websitebezoek uitvoeren, of binnenkomen via een advertentie op Facebook. Je online marketing wordt met SharpSpring een stuk slimmer!

Wist je dat je de complete salesfunnel in SharpSpring kunt integreren en de lead dus ook in het salesproces kunt volgen? Daarnaast biedt SharpSpring ook een integratie met o.a. SalesForce zodat de accountmanagers kunnen blijven werken zoals ze nu ook doen!

Hiermee biedt SharpSpring een volledige inzage in de customer journey, van bezoeker tot aan klant.

SharpSpring Platinum Partner

Fingerspitz is SharpSpring Platinum Partner. Hiermee hebben wij de hoogste certificering mogelijk voor dit platform en laat dit zien dat wij alle kennis en kunde in huis hebben om SharpSpring zo optimaal mogelijk in te zetten voor jouw bedrijf.

SharpSpring inzetten voor jouw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van SharpSpring voor jouw bedrijf? Vraag een gratis demo aan en wij vertellen je precies wat SharpSpring voor jou kan betekenen.