Web Performance Audit

Je website is traag. Maar hoe kan dat? Je weet dat een snelle website bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en ervoor zorgt dat bezoekers op de website blijven. Daarnaast draagt een snelle site bij aan betere performance op SEO gebied. Een hogere gebruiksvriendelijkheid, wat resulteert in meer conversies, bereik je met een web performance traject.

De voordelen van een web performance test

  • We meten de performance op verschillende vlakken
  • Je weet direct hoe je website presteert
  • Verbetering van de gebruiksvriendelijkheid
  • Hogere ranking in zoekmachines
  • Meer tevreden bezoekers, meer leads, meer conversie

Een goede web performance, waarom?

Het verbeteren van de performance van je website heeft invloed op diverse vlakken. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van je site wordt groter, ook bepaalt het mede je ranking in zoekmachines. Het draagt dus bij aan de zoekmachine optimalisatie. Om erachter te komen op welke punten jouw website verbeterd kan worden, voeren we eerst een uitgebreide analyse uit. Hoe is de snelheid? En hoe kunnen we deze verbeteren?

Hoe we jouw site verbeteren

In samenwerking met je webbouwer helpen onze online marketeers bij het optimaliseren van websites. We bekijken welke verschillende optimalisatieslagen er gemaakt kunnen worden. Dat kan zijn het toepassen van slimme front-end oplossingen, het verbeteren van serverinstellingen, het verminderen van requests en het comprimeren van bestanden. We rapporteren onze bevindingen aan jou en geven je concrete verbeterpunten mee. Zodra deze zijn aangebracht, door jouw websitebouwer of onze expert, meten we de performance nogmaals om het resultaat te evalueren.

Is jouw website snel genoeg?

Of kan er nog wat verbeterd worden? Een goed functionerende, snelle website is van belang voor het online succes. Weten hoe we dat voor jou kunnen realiseren? Laat ons weten waar je je zorgen over maakt, dan denken we met je mee.

Jelmer Dingemanse
Manager Data & Automation