Bedrijfsstrategie

Is het niet helemaal duidelijk waar je als organisatie naartoe wilt? Creëer duidelijkheid in wat jij én je organisatie willen bereiken. Met praktische analyses en een workshop definiëren we doelstellingen en de eerste actiepunten, op weg naar exponentiële groei.

De strategische sessie

  • We doen een analyse van de huidige situatie
  • Gebaseerd op het succesmodel van o.a. Intel en Google
  • Begeleiding en consult van experts
  • Op basis van Objectives en Key Results
  • Onmisbare schakel richting exponentiële groei

Je hebt ambities, ideeën, dromen. Wanneer worden ze werkelijkheid?

Een strategische sessie – en dan met name het actieplan dat eruit voortkomt – is het startschot voor organisatorische groei. Vanaf dan kun je écht los. Die groei staat centraal. Maar, wat is de snelste route om je doelen te verwezenlijken?

Aan de hand van OKR-workshops bepalen we samen met jou en de belangrijke stakeholders wat je doelstellingen zijn voor de komende kwartalen, of het komende jaar.

De eerste stap richting exponentiële groei

Het is belangrijk dat we goed begrijpen wat je ambities zijn. Wat je wilt bereiken. Die eerste kennismaking is daarom erg belangrijk. Daaruitvolgend komt een advies hoe we het beste die exponentiële groei kunnen inzetten.

Objectives & Key Results

Het eindresultaat van de strategische sessies is een OKR-framework. Deze succesvolle methode is geboren op de werkvloer bij Intel, en toegepast binnen snelst groeiende organisaties in Silicon Valley, waaronder Google.

OKR’s zijn een open en transparante samenvatting van je organisatorische doelen. Doelgericht, hyper ambitieus, maar wel realistisch. Om samen het juiste framework uit te tekenen, doen we op voorhand geregeld analyses en berekeningen. Zo zien we tot hoever het plafond reikt.

Exponentiële groei is waar je naar op zoek bent. Steeds nét dat ene stukje beter dan eerst. Om te meten hoe je het beste kunt groeien, gebruiken we de zelfgemaakte Growth Calculator, en een Digital Maturity Audit. Zo krijgen we de potentie van je organisatie in kaart. Dit zijn dé handvatten om te sturen naar een succesvolle toekomst. Exponentiële groei, dus.

Dit traject vormt een zeer prominent deel van ons volledige strategische traject.

Strategisch advies nodig?

Je bent ambitieus, en bovendien een kraakhelder doel voor ogen. We zijn benieuwd naar je toekomstplannen, en vooral hoe jij denkt die te bereiken. We bieden je maar wat graag de juiste hulpmiddelen aan.

Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Vinden we leuk!