Digital Growth Canvas

Je wilt nú groeien. Hoe doe je dat? Het Digital Growth Canvas helpt je bij het ontwikkelen van een effectieve groeistrategie. De kernelementen van je online marketing worden vertaald naar een kraakhelder aanvalsplan.

Zo’n Canvas, wat houdt dat in?

  • Inspirerende workshops
  • Begeleiding en consulting van experts
  • Een kraakhelder en concreet actieplan op één A3
  • Jij voert het uit, óf wij doen het voor je; wat jij wilt
  • Dé roadmap naar het bereiken van je doelstellingen

Het Digital Growth Canvas is hét handvat om exponentiële groei mogelijk te maken. Je doelstellingen en huidige performance vormen hiervoor het fundament. Om je doelen te behalen, zoeken we per fase naar de tools, data, kanalen en creatives die je helpen bij het halen van je doelstellingen.

Het Growth Canvas moeten we goed voeden, want het is veelomvattend. Belangrijk is dat duidelijk is wie je doelgroepen zijn, wat je bedrijfs- én online doelstellingen zijn, en wat je waardepropositie is. Ook een deep dive in de juiste data en technologie is belangrijk. Dit zetten we af tegen de online klantreis, en de benodigde marketingacties. Je infrastructuur om groei te realiseren moet op orde zijn.

Hoe werkt het dan precies?

Data, tools, technologie, doelgroepen, doelstellingen, en actiepunten. Op één A3’tje? Dat is nogal wat. Hoe werkt dat dan?

Eerst gaan we in een gesprek bepalen wat jullie behoeften zijn. Want voordat we beginnen, moeten we bekend zijn met je organisaties, ambities en doelstellingen. Onze consultants komen daarna met een plan.

Je aanvalsplan op één A3’tje

Op één A3’tje? En óf dat dat gaat passen. Zo krijgen we het namelijk praktisch, en duidelijk voor iedereen. Je kunt er meteen mee aan de slag, en je valt er altijd op terug. Nu rest alleen nog het maken van de juiste rolverdeling.

Bekijk hier ons volledige strategisch traject, inclusief het gebruik van de juiste onderzoeksdata.

Exponentieel groeien?

Progressie is onze grootste drive. Daarom maken we graag, samen met jullie, een actieplan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie, of plan meteen een afspraak.