Feed management

Jouw assortiment is nog niet verder verspreid dan de webshop. Meer bezoekers en conversies creëer je door ook daarbuiten je producten te etaleren. Vergroot snel je zichtbaarheid met onze feed management oplossing!

De voordelen van feed management

  • Ideaal voor een feed met veel producten
  • Snel bewerkingen doorvoeren zonder tussenkomst van een developer (kostenbesparend)
  • Datafeeds verrijken voor betere matching (bijv. Belist.nl/Shopping categorisering)
  • Automatisch je aanbod beheren op basis van regels (o.a. voorraad/marge/acties)
  • Producten aanbieden op 100+ kanalen (o.a. vergelijkers, Marktplaats, Bol.com en Google AdWords)

Het optimaliseren van je productfeed

Wanneer besloten is op welke platformen je gaat adverteren moet er op basis van het platform een productfeed worden aangeleverd. De basis van een productfeed is meestal hetzelfde, maar toch hebben de diverse platformen – zoals Google Shopping – verschillende feed-vereisten. Veel webshops hebben de mogelijkheid om een bijna volledig bruikbare feed per platform aan te leveren, waardoor er minimale aanpassingen aan de feed gemaakt hoeven te worden.

Om veel handmatig werk te voorkomen, is het raadzaam om alle productfeeds vanuit één platform te beheren. Zo hoef je niet op elk afzonderlijk platform een product te verwijderen dat slecht presteert. Ook wanneer er feed-updates worden doorgevoerd, kun je dit eenvoudig beheren op één centrale plek. Daarom werken wij met Channable feed optimalisatie.

Channable Gold Partner

Fingerspitz is Channable Gold Partner en gebruikt Channable als online marketing tool om vanuit één bron verschillende datafeeds te genereren, optimaliseren en beheren. Zo koppelen we jouw webshop eenvoudig met iedere vergelijkingssite, affiliateplatform of marktplaats.

Channable Gold Partner

Adverteren op verschillende websites?

Het advertentie aanbod blijft groeien. Je kunt op steeds meer verschillende vergelijkingssites, marktplaatsen en grote e-commerce webshops als Bol.com adverteren met een productfeed. Hierbij is het zeer belangrijk om te achterhalen welke websites/webshops bijdrage leveren aan je resultaat. Het is essentieel dat je tracking goed is ingesteld. Via een feedmanagement tool monitoren we de tracking instellingen. Waardoor je niet betaalt voor advertenties die toch niet converteren.

Slim je rendement vergroten?

Dat kunnen we snel voor je uitzoeken. Laat eens een specialist meekijken naar de productfeed van jouw bedrijf. We helpen je graag verder!