Maak je gebruik van verschillende databronnen en raak je daardoor het overzicht snel kwijt? Of wil je verschillende dashboards presenteren aan meerdere doelgroepen? Klipfolio biedt de oplossing. Voortaan staat alle data overzichtelijk op één plek.

De voordelen van Klipfolio dashboards

  • Verschillende databronnen op één plek 
  • Geeft alle data visueel en overzichtelijk weer
  • Keuze uit standaard templates en maatwerk
  • Altijd toegankelijk: beschikbaar op alle apparaten

Creëer overzicht met dashboards

Dashboards geven op één pagina een overzicht van verschillende websitestatistieken. Je kunt uit meer dan 100 originele databronnen data bij elkaar brengen en zo direct zien hoe de prestaties zijn. 

Klipfolio is een online dashboarding tool voor de ontwikkeling van krachtige en visuele online marketing dashboards voor jouw organisatie of jouw klanten. Het biedt vele voordelen ten opzichte van andere dashboarding tools. Je kunt het dashboard namelijk koppelen aan vrijwel alle databronnen en het ziet er visueel aantrekkelijk uit. Op die manier maakt Klipfolio de data begrijpelijk voor iedereen. 

Voorbeeld van een Klipfolio dashboard

Klipfolio wordt door Fingerspitz ingezet als dashboarding tool om campagnes te rapporteren en te monitoren. Diverse bronnen, zoals Google Analytics, Google AdWords, Facebook en Twitter kunnen worden gekoppeld om zo een compleet beeld te geven over de prestaties. Naast standaard templates die wij hebben ontwikkeld, bieden wij de mogelijkheid om Klipfolio dashboards naar wens in te laten richten, zodat ook jij optimaal inzicht hebt.

De Klipfolio dashboard zijn inzichtelijk op alle apparaten. Zo heb je altijd toegang en overal inzicht in je bedrijfsprestaties. Slim, hè?

Fingerspitz blogt over Webstatistieken!

Bij Fingerspitz krijgen we geen genoeg van online marketing. We zitten dan ook continu bovenop de laatste trends, nieuws, ontwikkelingen en strategieën. Die kennis delen we graag met jou.

Lees ons blog over Webstatistieken!

Aan de slag met dashboards?

Wil je weten hoe we je kunnen helpen bij het opzetten van een dashboard? Of heb je vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Vinden we leuk!