Microsoft Ads

Zoek je een slim kanaal met lage kosten? Veel bedrijven zijn nog niet actief met Bing. Daarom realiseer je hier bezoekers tegen lage kosten. Bing Ads zijn een sterke aanvulling op je online mix.

De voordelen van Bing Ads

  • Minder concurrentie, dus lagere kosten
  • Je rendement is hoger: betere zichtbaarheid, maar minder kosten
  • Bing Ads converteren goed
  • Bereik internationaal een groot publiek met Bing
  • Groei mee met Bing door nu in te stappen
  • Lees alles over SEA en Bing in onze longread!

Maar Bing, dat gebruikt toch niemand?

Adverteren via Google Ads wordt gezien als de standaard. Maar Bing Ads is ondertussen flink in opmars. In de Verenigde Staten heeft deze zoekgigant al een behoorlijk marktaandeel. In diverse Europese landen wint Microsoft (of Bing) steeds meer terrein en dat gebeurt nu ook in Nederland.

De overname van LinkedIn door Microsoft biedt een hoop mogelijkheden voor de toekomst. Door deze overname is de naam ook gewijzigd naar Microsoft Ads. Zo kom je uit de search data van Microsoft erachter wat een persoon wil. En het social media platform, LinkedIn, vertelt ons wie de persoon is. Het samenvoegen van deze twee databronnen levert ideale marketing en targeting informatie op. LinkedIn voorziet ons van demografische targeting op basis van de professionele gegevens. We kijken ernaar uit!

Microsoft Ads, waarom zou ik ervoor gaan?

Dat beslissen we samen. We beginnen met een uitgebreide analyse. Hoe presteren je huidige campagnes? Werken er veel concurrenten met dezelfde zoekwoorden? Is het bijna onmogelijk om je doelen te behalen met het huidige budget? Komt er al veel organisch verkeer vanuit Microsoft / Bing naar je website? Of wil je je advertenties op het buitenland richten? Dan kan adverteren in Microsoft Ads een heel goed alternatief zijn voor adverteren in Google. Of misschien zijn ze juist een goede aanvulling op elkaar. Wij adviseren je hier graag over.

Bing Ads-experts

Bij Fingerspitz werken meerdere gecertificeerde Bing Ads-experts. Bovendien zijn we een zogenaamde Acredited Professional: één van Nederlands’ best gespecialiseerde bureaus in adverteren via Bing. En we weten bíjna zeker dat Bing ook voor jou enorme kansen te bieden heeft.

Bing Ads Accredited Professional

Hebben we je interesse gewekt?

En wil je samen sparren over de mogelijkheden van Microsoft Ads (voorheen Bing Ads)? Laat ons weten wat je vragen en doelstellingen zijn. Samen stippelen we het beste plan uit voor jouw bedrijf.