Mobile App Install Ads

Je mobiele applicatie gericht onder de aandacht brengen door middel van adverteren? Dat doen we met Mobile App Install Ads. Kom in aanraking met de juiste doelgroep.

De voordelen van Mobile App Install Ads

  • Heel gericht adverteren
  • Laagdrempelig instappen
  • Het verhoogt het aantal downloads
  • Je brengt je app extra onder de aandacht
  • Je bereikt makkelijk je doelgroep

Marketing voor je app

Steeds meer bedrijven laten een app ontwikkelen, maar vergeten daarbij vaak het marketingbudget. Zonde! Want met Mobile App Install Ads kun je al voor een klein budget goed adverteren. En heel gericht, dankzij de goede targetingopties die Facebook biedt. Daarnaast is het mogelijk om alleen te adverteren bij mensen met een specifiek besturingssysteem op hun smartphone of tablet. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! En daarom werkt het zo goed.

Mobile App Install Ads

We beginnen met het formuleren van de doelgroep en de wijze van adverteren. Wat voor tekst moet de advertentie krijgen? Welke afbeelding wil je gebruiken? Wanneer en hoe gaan we de doelgroep bereiken? Zodra we een concreet plan hebben, maken wij de advertenties en zetten we ze in. In de advertenties plaatsen we een directe link naar de app in de app store. We houden natuurlijk bij hoe vaak daarop geklikt wordt en of het aantal downloads omhoog gaat. We rapporteren de resultaten aan jou en optimaliseren de campagne indien nodig.

Kan jouw app wel een boost gebruiken?

Dan kan het helpen om een goede advertentie in te zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen! Wij vertellen je er graag alles over.