Online adverteren Online adverteren

Het aantal conversies op je website is te laag. Er zijn meer bezoekers nodig om snel het gewenste resultaat te boeken. Online adverteren is een uitstekend middel voor het realiseren van meer verkeer en conversies.

Wij zetten dit in voor

  • E-sites Logo
  • E-sites Logo

De voordelen van display adverteren

  • Zeer effectief door gericht adverteren
  • Je online vindbaarheid en naamsbekendheid nemen toe
  • Meer bezoekers, meer leads, meer conversies
  • Tussentijds bijsturen om je campagnes perfectioneren
  • Je kunt laagdrempelig instappen, zelf een budget kiezen en direct van start gaan    

Hoe werkt display adverteren?

Online adverteren kan op verschillende manieren, maar relevantie staat altijd centraal. Het allerbelangrijkste is om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken, via het juiste kanaal. Dus analyseren we eerst wie je doelgroep is en waar deze mensen zich begeven op het internet. Samen bepalen we wat je doelstellingen zijn en bespreken we het budget. Dan kiezen we de meest geschikte kanalen, ontwikkelen de advertenties en zetten ze in. 

Ga aan de slag met online adverteren

Het bekendste advertentieplatform is Google Ads. Hiermee verschijnen je advertenties boven de niet betaalde zoekresultaten in Google. AdWords is tevens het basisplatform voor verschillende andere manieren van adverteren, zoals remarketing, Google Shopping of YouTube adverteren.

Bing Ads werkt nagenoeg hetzelfde als AdWords, alleen verschijnen de advertenties in de zoekmachine van Bing in plaats van in Google. Aantrekkelijk, omdat Bing steeds meer gebruikers heeft maar nog relatief weinig bedrijven er adverteren. En hierdoor een stuk goedkoper is.

Wil je heel specifieke doelgroepen bereiken? En meer betrokkenheid bij je doelgroep creëren? Dan is adverteren via social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn iets voor jouw bedrijf.

Via display advertising zetten we dynamische reclamebanners in op websites. Hiermee genereer je meer brand awareness en conversies.

Wil je twijfelende consumenten over de streep trekken? Met remarketing bereik je potentiële klanten die al eerder interesse hebben getoond in jouw bedrijf. Zeer effectief!

Gebruik je Marktplaats als kanaal om je producten weg te zetten? Via Marktplaats AdMarkt zorg je ervoor dat je advertentie niet binnen een aantal uur op pagina 10 staat. Met 100 zoekopdrachten per seconden wil je bovenaan blijven staan.

Met Navigatie Ads zorg je ervoor dat je ook vindbaar bent in navigatie systemen. Zorg dat je bedrijf zichtbaar is in navigatiesystemen als er een zoekopdracht wordt gedaan.

Gebruik Google Shopping om reclame te maken voor jouw producten in de zoekresultaten van Google. Zorg dat ook jouw product tussen de advertenties met afbeeldingen staat bovenaan in de zoekresultaten.

Gebruik je een feed om advertenties te maken? Dan is de feed optimalisatie tool Channable een handige tool voor jou. Je kunt snel bewerkingen doorvoeren zonder tussenkomst van een developer en je producten aanbieden op 100+ kanalen (o.a. vergelijkers, Marktplaats, eBay en Google AdWords). 

Advertenties ingezet. En nu?

Ook nu blijven wij niet stilzitten. We beheren je campagnes, onderzoeken de effectiviteit ervan en analyseren de verkregen data om te bepalen wat wel en niet werkt. Soms schaven we de advertenties wat bij, als dat nodig is. Daarbij overleggen we voortdurend met jou. Over doelen, strategie en resultaat. Daarvoor heb jij bij ons je vaste aanspreekpunt. Dit is een specialist op het gebied van display adverteren. En iemand die op de hoogte is van jouw bedrijf en jouw advertenties. Dat werkt wel zo makkelijk.

“Door onze nieuwe campagne-opzet nam het aantal aanvragen voor GasNed toe met 106%, tegen dezelfde advertentiekosten. In totaal nam de conversie toe met bijna 50%!” – Tim van IJsendoorn, senior online marketeer

Groei met online marketing

Benieuwd wat je kunt bereiken met online adverteren? Wij investeren graag in een eerste onderzoek. In een persoonlijk gesprek vertellen wij jou waar de winst te halen valt. Neem contact op via de telefoon of via het contactformulier hieronder.