Ga jij cum laude slagen in Educatie Marketing?

Druk met leren, maar scoor je toch nog een onvoldoende op je rapport voor online marketing? Wij geven je graag bijles. Samen bekijken we wat voor rapportcijfer jouw bedrijf  scoort en gaan we voor een cum laude resultaat.

We kijken even terug in de geschiedenis

Je rooster staat vol met online marketing dit blok. Online strategiesocial media marketing en zoekmachine optimalisatie. Welke hoofdstukken van online marketing heb je al onder de knie? En waar kan je nog wel wat ondersteuning gebruiken? Aan de hand van een nulmeting wordt duidelijk waar jullie bedrijf aan de start van het jaar staat.

Een beetje wiskunde & economie

Met een goede kennis van de markt kun je veel bereiken. Daarom bekijken we met jouw input het online landschap van jouw markt. Met een gedegen analyse van de markt en de concurrentie weten we binnen no-time waar de eerste stappen naar online succes gezet gaan worden.

Voorbereiding op het examen

We bepalen samen de doelstellingen. We beloven geen gouden bergen maar een gedegen en realistische doelstelling voor beide partijen. Natuurlijk gaan we voor de beste score, maar we moeten niet vergeten dat leren ook tijd kost.

Het examen

Aan de hand van de bepaalde doelstellingen wordt een actieplan op touw gezet. We maken een duidelijk actieplan dat gaat bijdragen aan jouw online succes. Vanaf vandaag gaat het proces in volle gang.

Mentorles

Gedurende het gehele traject houden wij de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten. Iedere maandag bekijken wij de resultaten én sturen wij campagnes bij. Zonder monitoren is het lastig een goede koers te varen.

Rapport & Reflectie

Maandelijks ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van jouw online marketing campagnes. Je ziet direct hoe je gescoord hebt!

Op naar het volgende leerjaar! Bedrijven die al geslaagd zijn: