HubSpot

 

HubSpot – de modulaire allespitter voor MKB & Corporate

HubSpot marketing automation software zorgt ervoor dat je relevant bent tijdens het aankoopproces van de klant. HubSpot is overzichtelijk, en je ziet meteen wat wel en niet werkt – dat helpt je bij het keuzeproces. De complete set met marketing automation tools geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je ROI beter zichtbaar. 

Fingerspitz is een officiële partner van de marketing automation software van HubSpot. Het platform is zo gebouwd dat het makkelijk is om snel te starten. Voeg een stukje code toe aan je website en het tracken van je potentiële klanten kan beginnen.

Bekijk de onderstaande video voor een kennismaking met HubSpot.

Marketing automation en CRM integratie

Marketing automation software en CRM-systemen zijn onmisbare tools. Maar wanneer je deze samenvoegt, heb je écht een krachtige tool in handen.

Veel marketing automation platformen integreren met een losstaand CRM-systeem. Dat is waar HubSpot zich als eerste onderscheidt: het heeft een volledig geïntegreerd CRM die volledig synchroon loopt met je huidige CRM-systeem. Je hoeft dus niet over te stappen naar een nieuw platform.

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface

Bespaar tijd bij het behalen van je doelstellingen met het handige dashboard: in één oogopslag zie je je prestaties. De snelle en overzichtelijke interface laat je eenvoudig workflows opstellen, templates maken (via HTML of de WYSIWYG-editor), en conversieformulieren maken. Daarnaast geeft de interface duidelijke rapportages en grafische presentaties van de sales-funnel weer.

 

Lead scoring met HubSpot

HubSpot biedt de mogelijk zelf je lead scoring parameters te definiëren. Geef leads punten op basis van betrokkenheid, pagina tracking, potentie en de volledigheid van de informatie. Daarnaast kunnen decays worden ingesteld om scores te verlagen tijdens periodes van inactiviteit.

De voordelen van HubSpot

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding 
  • Meest complete pakket verkijgbaar & modulair te bouwen
  • Compleet CRM & Sales-systeem geïntegreerd
  • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke interface
  • Customer Service Hub integratie mogelijk
  • Overzichtelijk inzicht in de ROI 

Net als andere bedrijven groei realiseren?

Wereldwijd zien organisaties sterke groeicijfers dankzij HubSpot. Wel is gebleken dat samenwerking met een bureau dat verstand van zaken heeft noodzakelijk is voor een aanhoudende groei. Investering in een tool zonder het maximale eruit te halen, is weggegooid geld.

In combinatie met HubSpot worden gemiddeld de volgende resultaten behaald:

Inbound Marketing / Marketing Automation implementeren in jouw bedrijf?

Natuurlijk kost het tijd om alles te bedenken en templates te bouwen, maar daar gaan wij je bij helpen. Ben je klaar om meer over HubSpot marketing automation te leren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

HubSpot zelf aan het werk zien?

Je wilt het zien om te geloven. HubSpot is een krachtige tool, maar is ook erg complex. Aan de hand van een demo begrijp je beter hoe de tool al jouw systemen kan laten groeien.

Vraag een demo aan!