Kennis & Koffie: Creative Marketing – creativiteit voor iedereen!

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Wat social campagnes hier, wat SEO optimalisaties daar en laat die exponentiële groei maar komen!

Maar waar blijven die resultaten? Grote kans dat je een belangrijk ingrediënt vergeet in je marketingmix; creativiteit. Het klinkt vaak als een abstract en magisch iets, wat niet zo tastbaar is als je cijfertjes en grafiekjes in Analytics. Maar dat creativiteit impact heeft op je resultaten is zeker!

Gelukkig durven we te zeggen; iedereen is creatief. Ook al ben je niet getraind, het zit in iedereen te wachten om wakker geschud te worden. Het idee dat je enkel met een opleiding creatief kunt zijn en andere mensen niet is onzin. Er zijn echter wel wat obstakels. Hoe doorbreek je het idee dat je niet creatief bent? Hoe creëer je een omgeving waar iedereen creatief kan zijn? En hoe pas je vervolgens creativiteit toe om betere resultaten te behalen?

Benieuwd naar wat het geheime ingrediënt creativiteit kan betekenen voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor onze Kennis & Koffie over Creative Marketing van dinsdag 7 juni van 09:30 tot 10:30 uur. Tijdens deze sessie vertelt Ian Bosman (Lead Creative) je alles over hoe jij nóg betere resultaten haalt door meer creativiteit toe te passen in je online marketing!

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.