Kennis & Koffie: Succesvol zijn met klantdata

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Waarschijnlijk verzamelt de organisatie waar je werkt al een hoop klantdata, maar heb je moeite met het houden van het overzicht. En hoe combineer je deze data? Hoe zet je je klantdata succesvol in?

Tijdens deze kennis & koffie leggen we je uit hoe je succesvol omgaat met klantdata. We zoomen in op de trends en ontwikkelingen op het gebied van first party gathering, tools en het belang van klantdata. Vervolgens geven we je de belangrijkste learnings mee om hier direct zelf mee aan de slag te gaan. In slechts een uurtje leren we je hoe je, door je klantdata op de juiste manier te gebruiken, meer haalt uit cross- & upsell en leadgeneratie.

Kun jij ook niet wachten om hiermee aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag  8 juni van 09.30 uur – 10.30 uur. Tijdens deze sessie leren Mike Walter (account strateeg) en Remco van Meel (Lead Marketing Automation) hoe je succesvol kan zijn met klantdata.

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.