Kennis & Koffie: Trends 2022

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Het einde van 2021 nadert en onze specialisten kijken alweer vooruit naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen op digital marketing gebied. Wat zijn de trends voor 2022?

Het digitale marketinglandschap is voortdurend in ontwikkeling. In de afgelopen tien jaar hebben we veel innovaties gezien die nu een standaard onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden – van sociale media en smartphones tot QR-codes, AR & VR en nieuwe online kanalen zoals TikTok en shop streaming.

Juist omdat marketing in zo’n ongelooflijk tempo evolueert is het altijd weer een uitdaging om alle ontwikkelingen bij te houden. Maar het is wel nodig als je op de toekomst voorbereid wilt zijn. Weet jij al wat je te wachten staat? En hoe die veranderingen jouw organisatie gaan beïnvloeden?

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwste trends? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 30 november van 09.30 uur – 10.30 uur. Tijdens deze sessie nemen Tim van IJsendoorn (Partner & Innovation Manager) en Ramez Khader (Manager Online Marketing) je mee in de trends die we verwachten voor het nieuwe jaar.

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.