"I never lose. I either win or I learn. (Nelson Mandela)"

Erik Lauwen

Head of CRO

Erik Lauwen

Erik heeft zijn opleiding International Media & Entertainment Management gevolgd aan de NHTV in Breda. Na het afronden van zijn studie is hij via zijn stage de e-commerce wereld ingerold als online marketeer. Erik heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in data-analyses, conversie optimalisatie, user experience en klantpsychologie. Deze ervaring heeft hij binnen verschillende grote bedrijven als KPN, Bol.com, NS en VodafoneZiggo kunnen professionaliseren. Na deze opgedane ervaring heeft hij de stap gemaakt naar de digital agency wereld en is hij nu actief als Head of CRO. Een rol die hij met veel passie en energie vervult.

Het mooie aan conversie optimalisatie vindt Erik dat je de gebruiker kan helpen door een betere klantervaring te bieden. Data inzichten vertellen een verhaal en helpen om meningen en ego’s buiten de deur te houden. Data talks. Door op wetenschappelijke wijze verbeteringen te testen weten we het effect van alles wat we doen. Zo innoveren we op de zaken die het verschil maken en helpen we klanten groeien. Je ziet altijd direct de waarde in je dagelijkse werk.

In zijn vrije tijd besteed Erik graag tijd aan zijn gezin, vrienden en sport. Hij maakt vaak leuke uitstapjes met zijn vriendin en 2 zoontjes en besteed daar zoveel mogelijk tijd aan. Daarnaast crossfit hij 3x in de week en is hij een groot Arsenal fan. In de tijd die over is drinkt Erik graag een (speciaal)biertje met vrienden, gaat hij graag naar een festival en is hij een groot carnaval liefhebber.