Jari Rommens

Accountmanager

Jari Rommens

Jari was al op jonge actief bezig met ondernemen en dingen online verkopen. Zo verkocht hij wereldwijd zelf bewerkte gepersonaliseerde sneakers en huishoudelijke producten. Deze commerciële instelling en drive resulteerden in een grote interesse in sales en marketing.

Na het volgen van zijn marketing en management opleiding in Rotterdam is hij na zijn meeloopstage blijven hangen bij ons zusje E-sites. Daar is hij gestart als Business Developer en maakte hij voor het eerst kennis met B2B sales. Niet veel later maakte hij de stap naar Fingerspitz, waar hij een Sales Traineeship volgt om zijn sales vaardigheden naar een hoger level te tillen. Naast het traineeship bij Fingerspitz is Jari druk in de weer om zijn deeltijdopleiding Commerciële Economie af te ronden aan de Hogeschool van Rotterdam.

In zijn vrije tijd is Jari nog steeds bezig met ondernemen en het online verkopen van producten. Ook hiervoor is hij altijd wel bezig met online marketing. Verder voetbalt Jari al voor zolang hij zichzelf kan herinneren, met onder andere een verleden bij NAC Breda. Nog steeds ambieert hij om te voetballen op een zo hoog mogelijk niveau en loopt hij graag een rondje om het water bij zijn woonplaats in Bergen op zoom. Tot slot spendeert hij graag tijd met zijn vrienden, vriendin en familie én kan je hem tegenkomen op verschillende festivals of feestjes.