Jordi Wiegerink

Jordi Wiegerink

""De online wereld is altijd in beweging. Wat vandaag nieuw is, is volgende week alweer oud. Wat betekent dat je elke dag iets nieuws kunt leren. Dat maakt dit vak zo leuk!""

Jordi Wiegerink

Key Account Manager

Jordi zit al sinds 2008 in de online marketing branche. Een oude rot in het vak dus. Na verschillende functies te hebben bekleed is hij nu helemaal op zijn plek als Sales Manager. In deze rol is Jordi het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten en bekijkt hij samen met de online marketeers hoe de doelen van klanten kunnen worden gerealiseerd. Het uitwisselen van ideeën geeft hem veel energie.

Vanuit zijn achtergrond als sporter (Jordi heeft 3 jaar bij de junioren eredivisie basketbal gespeeld) gelooft hij erg in het teamverband. “Samen weet, kun en bereik je meer dan in je eentje. Elkaar motiveren heeft een positieve werking.” Is er een doel behaald? Dan moet dit ook samen worden gevierd. Jordi is blij dat online marketing de afgelopen jaren steeds professioneler is geworden, maar vindt het jammer dat sommige mensen online bestellen nog eng vinden. “Sta open voor de mogelijkheden en je zou je nog weleens kunnen verbazen.”

Na 14 jaar in het buitenland te hebben gewoond, is de half-Spaanse Jordi inmiddels met vriendin en kameleon Pep gesetteld in het centrum van Breda. Maar dat betekent niet dat hij nooit meer in het buitenland komt. Jordi houdt erg van reizen en gaat regelmatig op bezoek bij zijn familie in Spanje. Hier pakt hij graag een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub FC Barcelona mee.

Blogartikelen van Jordi Wiegerink