"Online Marketing zonder data is hetzelfde als autorijden met je ogen dicht."

Nick Zebregs

Digital Marketing Consultant

Nick Zebregs

Nick is tijdens zijn studie Commerciële Economie voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing. Ondanks een specialisatie in (sport)marketing én een minor in online marketing, heeft Nick na zijn afstuderen eerst ervaring opgedaan binnen de sales. Hier kwam hij erachter dat hij daar niet de juiste energie van kreeg en heeft hij alsnog de stap gezet richting de mooie wereld van online marketing.

Uiteindelijk is Nick bij een online marketing bureau aan de slag gegaan waar hij zich heeft opgewerkt tot senior online marketeer. De afgelopen jaren heeft hij tal van bedrijven mogen helpen met het adviseren én uitvoeren van hun online marketingstrategie. Nick heeft zich met name gespecialiseerd in SEO en SEA, maar bekijkt online marketing het liefst met een bredere blik.

Naast zijn kennis en ervaring kenmerkt Nick zich door betrokkenheid, betrouwbaarheid en zijn (iets te) flauwe grappen. Na werktijd kun je hem tegenkomen in de sportschool, op de padelbaan of met een drankje in het centrum van Tilburg.