Odile Sips

Data & Automation Consultant

Odile Sips

Na haar ervaring als Designer en Allround Marketeer werd het voor Odile tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan: meer leren over marketing analytics en automation.

Tijdens haar vorige baan als Marketeer bij een Business Intelligence organisatie, is ze helemaal in de ban geraakt van data!

Ze merkte al snel dat ze steeds meer mee aan het loeren was met de consultants. Haar passie stak ze vooral in het meetbaar maken en opzetten van de marketingafdeling. Van het bouwen van de website en het opzetten van campagnes tot het inrichten van Google Analytics.

Nu is het tijd om zelf het consultancy vak te verkennen en zich helemaal te verdiepen in Marketing Analytics. Odile wil niets liever dan kijkjes kunnen nemen in de keukens van allerlei organisaties om zich zo verder te ontwikkelen als Data & Automation Consultant.

Odile haalt veel voldoening uit het inzichtelijk maken van kansen en resultaten voor klanten op een visuele manier. Met haar achtergrond als grafisch designer en passie voor data ligt haar kracht op het snijvlak tussen de ‘abstracte data’ en ‘gebruiksvriendelijk design’. Zij gelooft dat de kracht van data pas écht tot zijn recht komt als iedereen binnen een organisatie weet hoe je deze informatie het beste kunt lezen én interpreteren.

 

Niet alleen op het werk, ook in het weekend is Odile een ondernemend type. Ze vindt het geweldig om haar handen uit de mouwen te steken en nieuwe skills te leren. Van houtbewerking, schilderen en breien tot squash en judo. Maar in het weekend is ze ook gewoon te vinden op het terras met een lekker biertje in de hand!