Paul van der Ven

"I’m not a tech guy. I’m looking at technology with the eyes of my customers… normal people’s eyes. - Jack Ma"

Paul van der Ven

Account Strateeg

Paul van der Ven

Paul was altijd al geïnteresseerd in mensen. Dit resulteerde in een studie psychologie, waar hij uiteindelijk koos om af te studeren in de gedragseconomie, de studie die focust op consumentengedrag en hoe mensen financiële keuzes maken.

Tegenwoordig haalt hij, samen met onze opdrachtgevers, de onderste steen boven in de online beweegredenen van klanten en prospects. Door te focussen op hun behoeften kunnen we marketing op een goede en efficiënte manier inzetten. Hier put hij uit zijn ervaring als allround digital marketeer en CRO specialist bij verschillende digital agencies in Nederland. Van data analyses, A/B testen tot surveys en usability onderzoeken, alle bronnen worden geraadpleegd om de klant te snappen en zo de resultaten te verbeteren.

Paul houdt van reizen, met name in de auto stappen en zien waar de rit eindigt. Zo is hij al langs veel plekken op de wereld gereden. Verder speelt hij gitaar, probeert regelmatig nieuwe gerechten uit en doet hij een poging zijn Spaanse talenknobbel te vergroten.