"De beste marketing voelt niet als marketing."

Ruben Mulders

Digital Marketing Consultant

Ruben Mulders

Ruben is tijdens zijn studie Communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda en met name door de bijbehorende stageperiodes voor het eerst in aanraking gekomen met Online Marketing. Door deze opleiding heeft hij de eerste stappen gezet in de dynamische online marketing wereld en is zich steeds verder gaan verdiepen en specialiseren. Gestart met de focus op SEO en Social Advertising maar met interesse om uit te bereiden naar de vele kanalen die de online marketing rijk is.

Na de nodige jaren ervaring in de online marketing branche op te hebben gedaan is Ruben nu bij Fingerspitz beland als Digital Marketing Consultant. In deze functie gaat hij samen met de klant aan de slag om mooie online resultaten te boeken. Door planmatig aan de slag te gaan voor de klant kunnen er mooie resultaten worden geboekt en wordt er tegelijkertijd ook gewerkt aan zijn eigen ontwikkeling.

In zijn vrije tijd is Ruben te vinden op het hockeyveld, squashbaan of op de racefiets. Verder gaat hij graag naar de Tilburgse binnenstad voor een terrasje en pakt hij ook graag een festival mee.