Met een nieuwe website naar meer omzet?

Een sterk website redesign voorkomt verstoorde SEO-resultaten, verloren data en een slechte gebruikerservaring.

Krijg toegang en kom erachter…

  • Wat datagedreven development betekent voor jouw website.
  • Welke stappen jouw website problemen én kansen identificeren.
  • Hoe je concrete acties bepaalt, in lijn met CRO & SEO.

Het lanceren van een nieuwe website of het herontwerpen van een bestaande website is een cruciaal moment voor elk bedrijf. Maar wat houdt een website redesign in? En waarom is het belangrijk?

Wat is een website redesign?

Een website redesign is het proces waarbij de visuele elementen, inhoud, structuur en functionaliteiten van een website worden herzien en vernieuwd. Dit kan variëren van subtiele visuele updates tot een volledige herstructurering van de website.

Waarom is een website redesign belangrijk?

  • Verbeterde gebruikerservaring: een goed ontworpen website zorgt voor een betere gebruikerservaring, wat essentieel is voor het behouden van bezoekers. Als jij een slechte website ervaring biedt, dan keren online consumenten niet graag nog eens terug…
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO): een redesign kan helpen om de SEO-prestaties te verbeteren. Zo kan een redesign van je website zorgen voor een flinke toename in je websiteverkeer.
  • Conversieratio’s verhogen: een geoptimaliseerde website kan leiden tot hogere conversieratio’s. Websites met een goed design kunnen tot wel 400% hoger conversiepercentage hebben dan websites met een onvoldoende design.
  • Merkbeeld versterken: een moderne, professionele website draagt bij aan een positiever merkimago. Zo wordt ook de geloofwaardigheid van jouw bedrijf beoordeeld aan de hand van je websiteontwerp.

Het belang van data in website redesign

Data speelt een essentiële rol in het redesignproces. Website analyses geven inzicht in hoe bezoekers omgaan met de huidige site, welke pagina’s het meest populair zijn, en waar verbeteringen nodig zijn. Deze inzichten stellen bedrijven in staat om datagestuurde beslissingen te nemen die resulteren in een effectievere website.

Nieuwe website in de praktijk

Benieuwd hoe je een nieuwe website redesign in de praktijk brengt? Bekijk onze video. Ontdek hoe je data en creativiteit combineert om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor de beste prestaties. Zo transformeer je jouw online aanwezigheid.