AutoPilot partner

Fingerspitz is affiliate partner van AutoPilot, een marketing automation tool waarin je snel en eenvoudig aan de slag kunt met de opvolging van je leads en contacten. AutoPilot behoort tot de snelstgroeiende marketing automation tools van dit moment en is zelfs bekroond tot “leader” door G2, een gerenommeerd review platform.

AutoPilot is opgericht in 2012 en heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Sydney. Daarnaast hebben ze ook kantoren in San Francisco, Minneapolis, New York, Londen en Berlijn. AutoPilot is een visuele tool, waarmee je op een simpele manier marketing automation en email marketing kan inzetten. AutoPilot biedt diverse integraties aan en is zeer betaalbaar, en daarmee geschikt voor zowel de ZZP’ers als voor het MKB(+).

Naast de opvolging van leads kun je ook nieuwsbrieven versturen met de tool. Hiermee biedt AutoPilot een compleet pakket aan voor iedereen die serieus met E-mail marketing en marketing automation aan de slag wil. Op deze manier kun je automatiseren over de gehele customer journey.

De voordelen van AutoPilot

  • Snel op te zetten en gemakkelijk in het gebruik
  • Ideaal om je leads via socials of de website op te volgen
  • Vele functionaliteiten om conversie op de website te stimuleren
  • Vele integratiemogelijkheden met CRM platformen, advertentiekanalen en tools
  • Snelle support via chat en email
  • 30 dagen gratis uit te proberen

Zelf aan de slag met marketing automation met behulp van AutoPilot?

De vraag naar marketing automation wordt ook bij Fingerspitz steeds groter. Met AutoPilot is een slimme en effectieve tool toegevoegd aan het dienstenportfolio. Weten wat AutoPilot allemaal voor jouw bedrijf kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op!