Datatrics partner

Fingerspitz is officieel Datatrics partner. Datatrics is een Customer Data Platform (CDP). Dankzij het slimme all-in-one CDP wordt klantdata sneller, makkelijker en effectiever toegepast. 

Datatrics is een van oorsprong Nederlands bedrijf – ‘met liefde gemaakt in Twente’. Met als missie het landschap van predictive marketing te veranderen. Met hun CDP maken ze de kracht van voorstellende marketing middels data beschikbaar voor marketeers. Om meer relevante klantervaringen te creëren. 

Waarom kiezen voor Datatrics

Datatrics dient als een uitstekende selectie tool voor marketeers die zich willen concentreren op het verbeteren van de klantervaring. Door te kiezen voor Datatrics, krijgt jouw bedrijf de kans om het conversiepercentage aanzienlijk te verhogen, waarbij relevantie en overtuigingskracht centraal staan.

Datatrics creeërt een optimale customer journey door middel van gepersonaliseerde content, aangepast voor iedere bezoeker. Door het koppelen van de data van verschillende marketingstools, zowel online als offline, geeft Datatrics een inzicht in gedrag en patronen van de klanten/bezoekers, zoals de fase van de customer journey, voorkeuren, aankoopgeschiedenis etc. Met behulp van dit inzicht wordt een 360 graden klantprofiel gemaakt, gepersonaliseerd voor elke bezoeker. Deze klantprofielen worden gebruikt om een klant in te delen in een relevante doelgroep. Deze doelgroepen krijgen gepersonaliseerde content, bijvoorbeeld een advertentie en een email, gebaseerd op de verzamelde data.

Voordeel van Datatrics

  • Maar liefst 120 standaard koppelingen met marketingtools
  • Automatische fase herkenning in de customer journey
  • Je kunt er naast je website ook je advertenties en e-mail marketing mee beheren op basis van data uit verschillende kanalen
  • Analyseert naast interne data ook externe data als weersvoorspelling en gegevens van het CBS over bijvoorbeeld het adres en de soort buurt
  • Ingebouwde machine learning

Wil jij ook het maximale uit je bezoekers halen? 

Klinkt het bovenstaande verhaal als muziek in je oren? Wil je weten wat we met Datatrics voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!