Datatrics partner

Fingerspitz is officieel Datatrics partner. Dankzij het slimme all-in-one CDP (Customer Data Platform) wordt klantdata sneller, makkelijker en effectiever toegepast. 

Datatrics is een van oorsprong Nederlands bedrijf – ‘met liefde gemaakt in Twente’. Met als missie het landschap van predictive marketing te veranderen. Met hun CDP maken ze de kracht van voorstellende marketing middels data beschikbaar voor marketeers. Om meer relevante klantervaringen te creëren. 

Waarom kiezen voor Datatrics

Datatrics dient als een uitstekende selectie tool voor marketeers die zich willen concentreren op het verbeteren van de klantervaring. Door te kiezen voor Datatrics, krijgt jouw bedrijf de kans om het conversiepercentage aanzienlijk te verhogen, waarbij relevantie en overtuigingskracht centraal staan.

Voordelen van Datatrics

  • Maar liefst 120 standaard koppelingen
  • Automatische fase herkenning in de customer journey
  • Je kunt er naast je website ook je advertenties en e-mail marketing mee beheren op basis van data uit verschillende kanalen
  • Analyseert naast interne data ook externe data als weersvoorspelling en gegevens van het CBS over bijvoorbeeld het adres en de soort buurt
  • Ingebouwde machine learning

Wil jij ook het maximale uit je bezoekers halen? 

Klinkt het bovenstaande verhaal als muziek in je oren? Wil je weten wat we met Datatrics voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!