Samen Scoren in Sport Marketing

Op zoek naar een nieuw teamgenoot om te scoren op het gebied van online marketing? Fingerspitz is gek op sport en vooral op sportmarketing! Samen met jou kiezen we de juiste strategie om de tegenstander te verslaan. Wil jij met jouw bedrijf ook spelen op een hoger niveau? Lees hier onze aanpak en neem contact met ons op!

Bekijken van de huidige selectie

We maken een analyse van de huidige stand van zaken. Wat gaat er goed en nog belangrijker, wat kan er beter? Om een zo breed mogelijke selectie neer te zetten voor komend seizoen worden alle facetten doorgenomen en kijken we waar wij jou kunnen helpen. Wij behandelen de volgende aspecten:

–          Online strategie

–          Online adverteren

–          Zoekmachine optimalisatie

–          Social media marketing

–          Webstatistieken

–          Conversie optimalisatie

–          E-mailmarketing

–          Mobile marketing

–          Content creatie

Analyse van de tegenstander

Door middel van een uitgebreide concurrentieanalyse kijken we naar de sterke en minder sterke kanten van de competitie. Zo weet je welke teams er nog boven jou staan in de tussenstand. Deze gegevens leggen we naast ons eigen team.

De opstelling

De analysefase is voorbij. Het is tijd om een actieplan te bepalen. Dit doen we natuurlijk op basis van de verzamelde gegevens. Welke selectie gaat ons naar de overwinning helpen?

De wedstrijd

De wedstrijd is begonnen. Met passie en beleving zullen wij er alles aan doen om ons doel te bereiken. Met een stevige tackle op het conversieratio laten we direct aan het publiek weten dat wij maar voor één ding zijn gekomen. De overwinning.

Rust

In de rust evalueren we wat er goed en fout gaat. Werkt de huidige strategie of moeten we scherper de tweede helft in? De juiste man op de juiste plek, dat geldt niet alleen op het veld, maar zeker ook in de online marketing. Welke specialist helpt jou naar de overwinning?

Winst & promotie

De wedstrijd is afgelopen. De punten zijn binnen. Het resultaat mag er zijn! Wil jij net als andere klanten van ons ook op een hoger niveau spelen? Neem dan snel contact met ons op.

Analyse

Niet te lang juichen. We pakken gewoon door. Volgend jaar speel je in een hogere klasse wat betekent dat je topfit moet blijven. Stilstand is achteruitgang.

Wil jij ook kampioen worden in Online Sport Marketing?

Samen Super Slim promoveren? Neem contact met ons op!

Sport teams die wij coachen

 Teamlid_Duijvestein