SEO Check: gratis & meteen je scan ontvangen

 

40+ belangrijke SEO-punten

De SEO Check beoordeelt je website gratis op 40+ belangrijke punten. Deze informatie is essentiëel voor een hoge score in de zoekmachines.

  • Beoordeling op 40+ belangrijke SEO-elementen
  • Nederlandstalig, overzichtelijk & duidelijke actiepunten
  • Binnen één minuut in je mailbox

Maak je website SEO-proof

De check en rapportage van jouw website is in vier onderdelen te verdelen. Per categorie wordt een overall score weergeven door de SEO check. Dit is een score van ‘A’ t/m ‘F’ waar ‘A’ de hoogst haalbare score is en ‘F’ de laagste. Dit zijn die categorieën:

  • SEO
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Performance
  • Socials
  • Veiligheid

We lichten de vijf categorieën even kort voor je uit, zodat je weet wat je kunt verwachten van het rapport.

  SEO

Inzicht in de belangrijkste SEO-attributen van je pagina’s, zoals title tags, meta descriptions, backlinks, body content, en meer.

  Gebruiksvriendelijkheid

Optimalisatie voor de eindgebruiker is minstens net zo belangrijk als optimalisatie voor de zoekmachine. Hoe ervaart de bezoeker je website? Hoe werkt de mobiele variant? Is het lettertype goed leesbaar?

  Performance

Het performance-onderdeel gaat voornamelijk over de snelheid van je website. Verschillende metingen bepalen je SEO prestaties op meerdere factoren, waaronder de server response, het inladen van alle content en scripts, en de grootte van de pagina in zijn geheel in MB’s.

  Socials

Het sociale aspect van je website wordt steeds belangrijker. Hoe activer je je content via deze kanalen deelt – en wordt gedeeld door anderen -, hoe beter vindbaar. De SEO Check meet hoe vaak je content via verschillende social media wordt gedeeld, hoeveel volgers je zelf hebt, en of je wel actief genoeg bent.

  Veiligheid

Als je website door Google als onveilig wordt beschouwd, zou het best kunnen zijn dat je helemaal niet vertoond wordt op de zoekresultatenpagina. De SEO Check kijkt of er een geregistreerd SSL-certificaat actief is, of je website malware-proof is, en kritische software.


Scan je website!

Beter vindbaar op Google? Met de SEO Check zie je meteen waar je aan moet werken om hoger te scoren. Doe de check nu!Doe nu de SEO Check!

Lees meer over SEO