Vergelijk jezelf

Social Ads Benchmark

Ontdek de geheimen van succesvol adverteren op social media. Ontketen het volledige potentieel van jouw online campagnes! Vergelijk je prestaties met die van je concurrenten en krijg inzicht in waar je staat in de wereld van social advertising. Vul je gegevens in en ontvang een social benchmark-analyse!

Word een meester in social advertising en til jouw bedrijf naar ongekende hoogtes. Het is tijd om te investeren in jouw toekomstige succes!

  • In slechts enkele minuten doorloop je onze benchmark en ontvang je een vergelijking met de markt, zonder urenlang onderzoek te hoeven doen.
  • Onze keuzehulp is ontworpen op basis van publiekelijk beschikbare benchmarks. Wanneer jij je in een kleine markt bevindt op een specifiek kanaal, dan is de kans aanwezig dat we geen gegevens beschikbaar hebben.
  • De informatie bestaat uit algemene marktcijfers. De markt is continu in ontwikkeling en daarnaast druk jijzelf de grootste stempel op je succes. Je kunt dus geen rechten aan ontlenen aan de resultaten, maar het geeft je wel een eerste indicatie.

Waarom gebruik maken van deze benchmark?

Doe je het goed of niet? Voorkom onnodige investeringen in het adverteren op socials. Dus waar wacht je nog op? Probeer direct onze benchmark en ontdek hoe goed je bezig bent:

Start de keuzehulp