Copywriting stage

Creativity counts

Ben jij ongelooflijk creatief? Heb je een grote interesse in (online) marketing? Wil je je copywriting skills naar een hoger level tillen? Ben je extreem nieuwsgierig, een echte teamplayer en ook gewoon heel gezellig? Stop dan met zoeken naar een stage, want wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een creatieve duizendpoot die het leuk vindt om waarde toe te voegen met pakkende copy. Contextuele inhoud waarbij je entertaint, inspireert, activeert, informeert of identificeert. Aan de hand van de doelgroep schud jij die inhoud zo uit je mouw.  

Het schrijven van een blog over online personalisatie? Knal jij zo op papier. Aan de slag met SEO voor op de website van Fingerspitz? Lijkt je enorm interessant. Het uitschrijven van een business case? Kom maar op. Meedenken bij een brainstorm? Jij hebt je woordje klaar. Een postje voor de social kanalen? Let’s go. Koffie halen? Grapje, niet jouw taak! 

Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een getalenteerde stagiair(e) die ons ondersteunt op het gebied van content & creatie. Bij ons werk je niet voor de bakker om de hoek. Je werkt voor de big fish. Duizenden mensen zien je werk. Dat vind jij niet eng, dat vind je cool. Want zo ben je.

Jij bent onze superslimme, enthousiaste en creatieve stagiar(e) Copywriting als je:

  • Hart sneller gaat kloppen van (online) marketing
  • Je het nu al leuk vindt om te schrijven en content te creëren
  • De skills hebt om een je in te leven in wat de doelgroep graag zou lezen en zie
  • Samen kunt werken met collega’s
  • Niet bang bent om mee te denken
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Flexibel bent en initiatief toont
  • De drang hebt om jezelf continu te verbeteren

Verder krijg je een kick van verantwoordelijkheid, want die krijg je als content stagiair(e). We gaan je de kneepjes van het vak leren, maar je vindt het nu al gaaf om bezig te zijn met content creatie. Je werkt ook graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, op zoek naar vernieuwing in je opdrachten, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner en een gezellige teamplayer. 

Waarom stage lopen als Copywriter bij een online marketing bureau?

Bij ons maak je niet alleen waardevolle content. Nee, het levert ook daadwerkelijk resultaat op. Jouw werk is dus heel waardevol. Onze marketing consultants zijn soms misschien iets te analytisch aangelegd, maar dan zorg jij met je creatieve ideeën voor de nodige inspiratie! Voor die creatieve ideeën, krijg je bij ons alle ruimte. Test, experimenteer, ga helemaal los. 

Bovendien krijg je een team van zakelijke professionals om je heen. Dat verbetert jouw commerciële kijk op het maken en schrijven van content. Daar leer je ontzettend veel van! Dat jouw toekomstige team ook nog eens best gezellig is, krijg je er gratis en voor niks bij. 

Nieuwsgierig geworden?

Eigenlijk moet je ons gewoon even mailen. Dan vertellen we je meer over onze organisatie, de stage en je taken: opleidingen@handpickedagencies.com.

Meteen solliciteren? Dat kan via de knop hieronder! We staan te popelen om je te leren kennen.

Lotte van de Plasse
Campus recruiter


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.