Wie zorgt voor jouw online marketing?

Voelt jouw online marketing positie nog niet helemaal gezond aan? Fingerspitz staat klaar om jou te ontzorgen. Weten hoe jouw organisatie zich weer topfit kan voelen? Lees hier hoe wij te werk gaan en neem contact met ons op.

Symptomen?       

Wat is precies het probleem? Waar heb je hulp bij nodig? Met een nulmeting kijken wij waar jullie op dit moment staan. Daarna bespreken we samen met jou waar we mee kunnen helpen.

Doktersvoorschrift

Wat gaan we doen om de symptomen te bestrijden? Allereerst verzamelen wij alle patiëntgegevens om precies op de hoogte te zijn van de situatie. Op basis van deze input schrijven we een voorschrift. In deze fase bepalen we samen de doelstellingen. Natuurlijk kan je niet in 1 dag beter zijn, dit is ook iets waar we rekening mee houden in de planning. Kunnen we nu al quick wins behalen? Dan springen we op die kansen direct in!

De behandeling

Ons deskundige team geeft in overleg met jou aan wat er moet gebeuren om snel weer beter te worden.

De bijsluiter zegt twee keer per maand kijken naar Social Media Marketing, aan de slag met Online Adverteren en de website optimaliseren voor zoekmachines. Op naar een spoedig herstel!

Herstelfase

Natuurlijk evalueren we of de behandeling goed heeft geholpen. Waar nodig is passen we de behandeling aan, zodat een gezonde online marketing positie steeds dichterbij komt! We geven je maandelijks inzicht in wat we precies gedaan hebben, met een uitgebreide rapportage met de cijfers, werkzaamheden en actiepunten.

Weer gezond!

Je bedrijf is weer helemaal gezond en de doelstellingen zijn behaald! Wil jij je ook een stuk beter voelen met online marketing in je bedrijf? Neem dan contact met ons op! Online Marketing Bureau Fingerspitz helpt je graag verder!

Wil jij ook de beste zorg voor jouw Online Marketing?

Onze partners in de zorg: