Adverteren op Facebook

Facebook biedt enorm veel kansen. Ook voor jouw bedrijf. Nieuwe klanten werven, bereik je door gericht te adverteren in combinatie met de creatiefste advertenties. En via Facebook advertenties kun je bijna elke denkbare doelgroep bereiken!

De voordelen van adverteren op Facebook

  • Je kunt super gericht adverteren
  • Goede ondersteuning van andere (online) campagnes
  • Je kunt met een laag advertentiebudget instappen
  • Je genereert meer bezoekers, leads en conversies
  • Ook geschikt voor remarketing

Hoe werkt adverteren via Facebook?

Facebook is het populairste social media kanaal van Nederland, met in totaal zo’n 7,5 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Het is dan ook het meest populaire platform van veel bedrijven in hun social media strategie.

Met behulp van het advertentieplatform van Facebook kunnen we advertenties in het persoonlijke nieuwsoverzicht van Facebookgebruikers laten verschijnen. En met die advertenties sturen we bezoekers door naar bijvoorbeeld je website, je bedrijfspagina op Facebook of een speciaal ontwikkelde app.

Tegenwoordig kun je op Facebook ook adverteren door middel van Lead Ads. Met deze lead ads blijven bezoekers binnen Facebook terwijl ze bijvoorbeeld hun e-mailadres invullen voor een bepaalde conversie. Een hele mooie manier om nieuwe leads binnen te halen!

Door creatieve content en goede targeting, kun je meer likes genereren, leads of sales realiseren en een relatie opbouwen met je doelgroep. Is het organische bereik van je Facebook posts laag? Dan kunnen we ze extra promoten met behulp van Facebook Ads. Wil je je bezoekers nog eens bereiken nadat ze al op je site zijn geweest? Maak dan gebruik van remarketing. Of toon je ads alleen aan mensen die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief. Van hen weet je tenslotte al dat ze interesse hebben! De mogelijkheden via Facebook zijn eindeloos.

Fingerspitz blogt over Facebook!

We schrijven erg veel over Facebook. Niet alleen over het laatste nieuws, de nieuwste ontwikkelingen en trends, maar ook over strategieën en cases.

Bekijk ons Facebook blog!

Interesse gekregen?

Wij laten je graag zien wat adverteren op Facebook voor jou kan doen. Bel ons of kom gezellig langs. De koffie staat altijd klaar. Like!