CDP in het onderwijs

Maak met een CDP verschil in het onderwijs

De gegevens van je studenten en medewerkers zitten verspreid over verschillende systemen. Je mist het volledige plaatje om de slimste beslissingen te maken. 

Neem de leiding over je data met een Customer Data Platform (CDP). Zo krijg je eindelijk die complete, actiegerichte kijk op je studenten en personeel. Ook werk je sneller en efficiënter aan langetermijndoelen: de juiste mensen betrekken en behouden. 

Het is tijd om je onderwijsdata te verzamelen, te begrijpen, te gebruiken en te automatiseren zoals je altijd al wilde. 

Stel je voor: je creëert die diepe, persoonlijke connecties die je studenten en docenten zo hard nodig hebben. Je tilt je instelling naar een hoger niveau. Niet alleen qua prestaties en tevredenheid. Jouw school staat voor echte innovatie in het onderwijs.

Hoe een CDP directe resultaten oplevert voor jouw onderwijs

Samen als een team bekijken we op basis van jouw onderwijsinstelling, data volwassenheid en behoeften welk CDP het beste matcht. Zo slaan we handen in één, om veilig en effectief alle waardevolle gegevens te verzamelen. Van lesroosters tot feedbackformulieren, alles op één plek. Zo pak je de controle terug die je nodig hebt in deze snel veranderende onderwijswereld. 

Met ons strategische aanvalsplan ga je verder dan alleen het ordenen van data. 

Het is tijd om te segmenteren en te personaliseren. Dat optimaliseren is een on-going proces, waar onze data experts je bij helpen. Jij leert begrijpen hoe je je data activeert. In elke fase van de studentenreis. Zodat je de juiste ondersteuning of informatie aanbiedt op het juiste moment. 

Het resultaat? Verhoogde studenttevredenheid en -succes. Omdat jouw instelling altijd relevant en ondersteunend is, anticiperend op de behoeften en uitdagingen van elke student.

Waarom klanten voor Fingerspitz kiezen?

  • Begeleiding van ervaren experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. 50 collega’s werken keihard voor maximale resultaten.
  • Fingerspitz is officieel partner van CDP-marktleider BlueConic en all-in-one dataplatformen, zoals Datatrics en Squeezely. Maar we duiken voor jou ook graag in andere tools!
  • We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Dat betekent experimenteren en streven naar 1% groei, iedere dag.
  • Wij geloven in maatwerk. We ontwikkelen een plan aan de hand van wat jij nodig hebt op het gebied van analyses, inspirerende sessies en workshops.
  • Fingerspitz werkt actiematig. Alles wat nodig is om jouw doel te behalen, zetten we in… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. . Samen met onze klanten winnen we Global en European SEO awards.
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.

Succesvolle samenwerkingen

Onze aanpak leidt tot langdurige en award-winnende samenwerkingen. Bekijk onze prijzenkast.

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als data experts

Benieuwd wat onze CDP experts voor jouw onderwijs kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over jullie aanpak in het onderwijs

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees hier meer over growth marketing. Of word lid van onze Growth Lab community.

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.