Stage designer

Stage lopen bij hét online marketing bureau van Breda? Slim! We zijn op zoek naar slimme, leergierige en gezellige stagiaires voor de periode vanaf augustus/september 2020!

Solliciteer nu!

Stage design

Ben jij razend creatief? Ken jij het Adobe Pakket op je duimpje? Ben je niet bang om af en toe ook eens buiten de lijntjes te kleuren? Wil je graag meer leren van het creatiefste aspect van online marketing? 

Online marketing club Fingerspitz is op zoek naar jou. Een creatieve duizendpoot die zijn handen graag vuil maakt aan kleur en beeld. Social postje? Geen probleem. Infographic? Boem. Animatie? Doe je wel even. Strategische brainstorm? Laat maar komen! Koffie halen? Grapje, niet jouw taak. Het is je eigen feestje, maar wij helpen je met het ophangen van de slingers.

Wij zijn voor onze vestiging in Breda op zoek naar een creatieve en getalenteerde stagiair die onze online marketing campagnes en social media accounts ondersteunt op visueel gebied. Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Bij ons werk je namelijk niet voor de bakker om de hoek. Je werkt voor de big fish. Duizenden mensen zien je werk. Dat vind jij niet eng, dat vind je cool. Want zo ben je.

Jij bent onze superslimme, creatieve stagiair als je:

  • Een topper bent in designen.
  • De skills hebt om een simpel idee door te vertalen naar een geweldig concept.
  • Samen kunt werken met collega’s. 
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Een hands-on mentaliteit hebt. 
  • Flexibel bent en initiatief toont. 
  • De drang hebt om jezelf continu te verbeteren. 

Waarom stage lopen als designer bij een online marketing bureau?

In plaats van dat je alleen vette dingen maakt, leveren die hier ook nog écht resultaat op. Jouw plaatjes vullen gaatjes. Zelf zijn we soms misschien iets te analytisch aangelegd, maar dan zorg jij met je creatieve ideeën voor de nodige inspiratie! Voor die creatieve ideeën, krijg je bij ons alle ruimte. Test, experimenteer, ga helemaal los. 

Bovendien krijg je een team van zakelijke professionals om je heen. Dat verbetert jouw commerciële kijk op campagnes, en dus op design. Daar leer je ontzettend veel van! Dat jouw toekomstige team ook nog eens best gezellig is, krijg je er gratis en voor niks bij. 

Interesse in een design stage bij Fingerspitz?

Leef je dan even helemaal uit op dit formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met Johan van den Berg (076- 763 06 00). 

Solliciteer nu!