Mobile marketing

De mobiele vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid vergroten om je mobiele gebruikers optimaal te bedienen? Dat bereiken we met de inzet van mobile marketing.

De voordelen van mobile marketing

  • We geven je concrete verbeterpunten
  • Je kunt verschillende verbeteringen zelf doorvoeren
  • Betere (lokale) online vindbaarheid van je website of app
  • Betere gebruiksvriendelijkheid van je website of app
  • Je realiseert meer leads, downloads en conversies

Mobile marketing, wat houdt het in?

We kunnen je website of app op verschillende manieren verbeteren voor mobiel gebruik. Bijvoorbeeld door de lokale vindbaarheid te verbeteren, of het aantal downloads van je app een boost geven. Heb je een mobiele webshop? Ook deze kan geoptimaliseerd worden, om zo het conversiepercentage te vergroten. Wat voor jou de beste oplossing is, hangt af van je huidige situatie, je doelgroep en online doelstellingen. Wij adviseren je hier graag over!

Aan de slag met mobile marketing

App store optimalisatie is het optimaliseren van je app zodat hij goed gevonden wordt in de app stores van Google, Apple, Nokia en Blackberry. SEO voor je app dus.

Met lokale zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in de regio waarin jij en je doelgroep zich bevinden. 

Heb je een mobiele app ontwikkeld, maar valt het aantal downloads tegen? Dat lossen we op met Mobile App Install Ads! Een zeer effectieve manier van adverteren via Facebook.

Hoe gaan we te werk?

Om de juiste optimalisatieslagen te kunnen maken, bekijken we eerst de huidige situatie. Hoe presteert je website of app? Wordt deze goed gevonden? En door het juiste publiek? Is de site of app gebruiksvriendelijk? We zetten al onze bevindingen om in een concreet actieplan, passend bij jouw bedrijf en budget. We adviseren je dus, maar voeren de werkzaamheden ook graag voor je uit. En daarna? Dan blijven we monitoren en bijsturen. Zodat we het maximale resultaat voor je bereiken.

Is jouw bedrijf al mobile proof?

Of moet er nog veel verbeterd worden? Met mobile marketing valt veel winst te behalen. En wellicht kunnen we met eenvoudige aanpassingen al een groot resultaat realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom eens met ons sparren! Met een goede kop koffie erbij, of op vrijdagmiddag met een lekker biertje.