Yuri van den Kieboom

Yuri van den Kieboom

Yuri van den Kieboom

Online marketing consultant

Yuri’s passie voor Online Marketing is ontstaan tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te Breda. Hier kwam hij voor het eerst in aanraking met de dynamische wereld van online marketing.

Zijn ouders hebben een eigen zaak en daar leerde hij al vroeg om altijd op zoek te zijn kansen en groeimogelijkheden. Hij is ontzettend leergierig en wil altijd groeien. De uitdaging om klanten te helpen met de website, waardoor ze er ook daadwerkelijk geld aan kunnen verdienen is hetgene wat Yuri het meest aanspreekt.

If money wasn’t an issue, would you choose a different career? “Absoluut niet! Als ik niet voor het geld hoefde te werken, zou ik ook voor Online Marketing kiezen. Als je je geld kunt verdienen met iets waar je elke dag weer plezier aan beleefd, dan is de keuze voor mij heel makkelijk!”

Zelfs in zijn vrije tijd leest Yuri graag boeken en blogs over online marketing, daarnaast sport hij ook veel. Hij speelt wekelijks een wedstrijd zaalvoetbal en veldvoetbal en is hij vaak in de sportschool te vinden.