"Nieuwsgierigheid is de lust van de geest en ik ben dan ook altijd op zoek naar de ‘waarom?’ – al moet ik het drie keer vragen."

Anique Schaal

Content specialist

Anique Schaal

Anique heeft Communicatie gestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda en is na een aantal jaren succesvol in de studieboeken nu ouder (dat zeker) en wijzer (dat misschien). Tijdens haar stage bij een E-commerce bedrijf in het bruisende Berlijn ontdekte ze haar interesse voor online marketing en de digitale wereld – niet zo gek dat ze na haar studie bij Fingerspitz terechtgekomen is dus!

Bij Fingerspitz houdt ze zich bezig met het de meest uiteenlopende, creatieve content. Het overbrengen van een verhaal dat ook echt raakt waar het hoort te raken, vindt Anique hierbij het allerbelangrijkst. Ze is tweetalig opgevoed en mag daarmee zowel Nederlands als Duits haar moedertaal noemen. Met taal als een van de belangrijkste tools voor communicatie is dit een mooie meevaller!

Als Anique niet op kantoor te vinden is, zou je haar zomaar tegen kunnen komen in het stadshart van Breda met een speciaalbiertje in haar hand. Daarnaast gaat ze graag naar de sportschool, speelt ze zo nu en dan met (soms iets te veel) passie een bordspelletje en kun je haar wel eens betrappen op het gebruiken van spreekwoorden die écht geen spreekwoorden zijn.